Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, "Yurttaşlarım görev süremi tamamlayana kadar hizmete doyacak. Bu hizmet ve yatırımlarımız aralıksız sürecek" dedi.
Yenimahalle Belediyesi kısa bir süre önce hayata geçirdiği birçok yatırımı tamamladı. Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar biten projeleri hafta içerisinde art arda düzenlenecek törenlerle hizmete açacak.
Açılışlar çerçevesinde belediye tarafından yapımı tamamlanan 2 anaokulu ve bir parkın açılışı yapılırken, Pamuklar Pazar Yeri Projesi’nin de temeli atılacak. Açılışların yapılacağı tarih ve saatler ise şöyle: 25 Eylül Pazar günü gerçekleştirilecek. İlçenin en eski parklarından olan Ragıp Tüzün Parkı baştan aşağıya yenilenen konseptiyle hizmete girecek. Saat 16.00’da yapılacak açılışta sevilen sanatçılar Evren Çelik ve Sezen Yurtseven de bir konser verecek. 26 Eylül Pazartesi günü saat 14.00’da Yunus Emre Mahallesi’nde Ragıp Tüzün Anaokulu, 27 Eylül Salı günü saat 14.00’da da Şentepe Burç Mahallesi’nde Adile Naşit Anaokulu törenle açılacak. 27 Eylül Salı günü saat 14.30’da Pamuklar Mahallesi Pazar Yeri Projesi için düğmeye basılacak. Projeye göre asma germe sistemiyle üzeri kapatılacak olan 2 bin 450 metrekare alana sahip Kapalı Pazar Yeri’nde, zabıta noktası ve dükkanlar da bulunacak.
Göreve geldiği günden bu yana ilçe sakinlerinin ihtiyaçlarına cevap verecek yatırımlara öncelik verdiklerinin altını çizen Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar “ Yurttaşlarım görev süremi tamamlayana kadar hizmete doyacak. İlçemizde kamunun kaynakları kamu yararına kullanılmaya devam edecek. Bu hizmet ve yatırımlarımız aralıksız sürecek. Tamamlamış olduğumuz anaokulları yüzlerce çocuğumuzu yarınlara hazırlayacak. Açılışımıza tüm vatandaşlarımızı bekliyorum. Tesislerimiz hayırlı, uğurlu olsun” diye konuştu.