Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu Silopi İlçe Başkanı Fırat Yıldızgörer ve yönetim kurulu üyeleri, Silopi’de karne alan çocuklara çeşitli hediyeler dağıttı.
Şırnak’ın Silopi ilçesinde çalışmalarına devam eden Silopi İlçe Başkanı Fırat Yıldızgörer, karne alan öğrencileri sevindirdi. Konfederasyonun Şırnak İl Başkanı Abdulaziz Şık’a ve destek verenlere teşekkür eden Fırat Yıldızgörer, şöyle dedi:
"Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu Silopi İlçe Başkanı olarak çalışmalarımıza son hızla devam ediyoruz. Okullarda başarılı olan öğrencilere forma ve futbol topunu dağıtarak öğrencileri hem ödüllendirdik hem de sevindirdik. Çocukların geleceğe umutla bakmaları adına onları bu şekil ödüllendirerek bir nebze bile olsa sevindirdiysek ne mutlu bize. Bu etkinlikte yardımcı olan Sayın İl Başkanım Abdulaziz Şık’a, Silopi Spor Başkanına, okul müdürüne ve öğretmenlerine Sayın İlçe Spor Müdürüne sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Türkiye Gençlik ve Spor Konfederasyonu olarak çocuklarımızın, gençlerimizin her kademede eğitim öğretim kurumlarında çalıştıkları iş kollarında yönetime katılmalarına, kendilerini geliştirebilmelerine katkı sunuyoruz ve sunmaya devam edeceğiz."