Türkiye Kadınlar 1. Ligi’nde mücadele eden 1207 Döşemealtı Belediyesi Kadın Futbol takımı Pazar günü açılış maçında Beşiktaş Kadın Futbol Takımını ağırlıyor.
Döşemealtı’nda oluşturulan Kadın Futbol Takımı ile ilk sınavını Pazar günü saat 12.00’de Zeytinköy 1 Nolu Sahasında verecek. Beşiktaş Kadın Futbol Takımı ile karşılaşacak olan 1207 Döşemealtı Belediyesi Kadın Futbol Takımı hazırlıklarını tamamlayıp maç saatini beklemeye başladı. Döşemealtı Kadın Futbol Takımı, Yeşilbayır’da ki sahanın bakımda olması nedeniyle maçlarını bir süre Antalya’da ki sahalarda oynayacak.
Güçlü kadro kuruldu
Türkiye Kadınlar 1. Liginde mücadele eden Antalya’nın tek Kadın Futbol Takımı olan 1207 Döşemealtı Belediyesi Kadın Futbol takımı sezon öncesi yaptığı flaş transferlerle de dikkat çekti. Kolombiya Milli Takımından Lady Andreade Rodriqez, Carolina Arias ve Velasquez Herrera Orianica ile Azerbaycan Milli Takımının oyuncusu Aysun Alieyeva ile kadrosunu güçlendiren Döşemealtı Kadın Futbol takımında Beşiktaş maçı öncesi sakat oyuncu bulunmuyor.
Heyecan başlıyor
Toplam 10 takımın yer aldığı Türkiye Kadınlar 1. Ligi’ne şampiyonluk parolası ile giren Kırmızı-Beyaz-Siyah formalı Döşemaltı Kadın Futbol Takımı’nda hedef 3 puan. Teknik Direktör Hüseyin Türk, “Son hazırlıklarımızı Cuma günü yapacağımız idmanla tamamlayıp kendi tesislerimizde kampa gireceğiz. Takım arkadaşlarım gibi bende heyecanlıyım, hedefimiz ilk maça güzel başlamak, seyircimize kaliteli bir maç izletmek ve haftayı 3 puanla kapatmak. Başta Döşemealtı olmak üzere Antalya’ya yakışır bir sezon geçireceğimize inanıyorum” dedi.
Başkan Genç’den destek çağrısı
1207 Döşemealtı Belediyesi Kadın Futbol Takımı şampiyon olması halinde önümüzde ki yıl Türkiye’yi UEFA Şampiyonlar Liginde temsil edecek. Döşemealtı Belediye Başkanı ve Kulübün Onursal Başkanı Turgay Genç, Pazar günü Beşiktaş ile oynanacak maç için futbola ilgi duyan genç kızları, Döşemealtılı futbolseverleri tribünlere davet etti.