Antalya’nın en büyük outlet alışveriş merkezi Deepo Outlet Center, 16-24 Nisan tarihleri arasında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel düzenlediği geleneksel Deepo Çocuk Şenliği’nin 9’uncusuna ev sahipliği yaptı.
Deepo Outlet Center’da gerçekleşen aktiviteler, atölye çalışmaları, ödüllü yarışmalar ile çocuklar doyasıya eğlendiler. Katılımın ücretsiz olduğu şenlik kapsamında Antalya Yetim ve Muhtaç Çocuklar Vakfı (AYÇOV) için de uçurtma satışı gerçekleştirildi.
AYÇOV YARARINA UÇURTMA ŞENLİĞİ ORGANİZE EDİLİYOR
Deepo AVM’de satışı devam etmekte olan el yapımı uçurtmaların geliri AYÇOV’a bağışlanacak ve yardıma muhtaç çocuklar için değerlendirilecek. Deepo AVM’nin bahçesinde organize edilecek uçurtma şenliğine tüm çocuklar katılabilecek.
LC WAİKİKİ RESİM ŞENLİĞİ
LC Waikiki mağazası 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda bu yılda çocuklar için bir çalışma gerçekleştirdi. Mağaza önündeki boyama standında çocuklar hayallerindeki resimleri yaparak keyifli zaman geçiriyorlar. Mağazanın 11 yıldır düzenlediği ‘Renkli Dünyalar’ geleneksel resim şenliği hafta sonuna kadar devam edecek. Deepo Cinetech Sinemaları, Go-Kart, ve Lunapark gibi çocuklar için pek çok alternatif eğlence seçeneği bulunan Deepo ’da çocuk şenliği her yıl dolu dolu yaşanıyor.