Geleneksel Deepo Outlet Çocuk Şenliği’nin bu yıl dokuzuncusu organize ediliyor. Uluslararası Çocuk şenliğinin bu seneki konuğu Ukrayna olacak. 16-24 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek etkinlikte sahne gösterileri, atölye çalışmaları, modern çocuk oyunları, çocuklar için zeka oyunları, Ülker Sinema Şenliği ve Uçurtma Şenliği gerçekleştirilecek.
Çocuklar için sosyal sorumluluk projesi
AYÇOV ( Yetim ve Muhtaç Çocuklara Yardım Vakfı) ve Deepo Outlet Center’ın birlikte yürüttüğü sosyal sorumluluk projesinde şenlik boyunca çocuklar için AVM ‘de el yapımı uçurtmaların satışı gerçekleştirilecek. Gelirinin AYÇOV’a bağışlanacağı organizasyonun son günü AVM’nin bahçesinde uçurtma şenliği düzenlenecek.
Antalya Kültür Sanat’ta ziyarete açılan Andy Warhol eserlerinin atölye çalışmalarını çocuklar ücretsiz uygulayacak. Deepo AVM ve Antalya Kültür Sanat Eğitim birimi profesyonel eğitimcileri iş birliğinde düzenlenecek bu etkinlikte çocuklar, “Andy Warhol, Herkes için Pop Sanat” sergisinde yer alan eserlerden seçtikleri hayvan resimlerin çıktılarını transfer tekniği ile kağıda geçirdikten sonra parmak boya ile süsleyerek yaratıcı çalışmalar yapacaklar.
Ülker’in çocuklara 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı onurua hediye ettiği sinema şenliği her yıl olduğu gibi bu yılda Deepo Cinetech Sinemaları’nda çocukları eğlenceli bir çizgi filmle buluşturuyor. Çocuklar 16 Nisan’da Madagaskar Penguenleri filmini ücretsiz izleyebilecekler.