Antalya Büyükşehir Belediyesi Kumluca’nın Adrasan Mahallesi’ne ilave su takviyesi sağlamak için ek içme suyu hattı düşüyor.

Kumluca ASAT Şube Müdürlüğü, Adrasan Mahallesi’nde vatandaşların su ihtiyaçlarını kesintisiz olarak karşılamak amacıyla, sahil mevkiinden Deniz Yolu caddesine kadar olan bölgeye bin 200 metre içme suyu hattı çekiyor. Yaklaşık 2 haftadır olumsuz hava koşullarına rağmen bölgede çalışmalarını sürdüren ASAT ekipleri, 15 günlük çalışmanın sonunda mevcut içme suyu hattına ek su takviyesi sağlamış olacak.

Temiz sağlıklı içme suyu

Kumluca’da su sıkıntısı yaşamamak için çalışmaların aralıksız sürdüğünü ifade eden Kumluca Koordinatörü Yusuf Evran, “Adrasan Mahallesi için ilave su takviyeleri sağlayarak vatandaşların yaz aylarını sorunsuz geçirmesi için uğraşıyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel’in talimatıyla çalışmalara başladık. Adrasan’ın içme suyu debisini biraz daha arttırmaya çalışıyoruz. Çalışma tamamlandığında Adrasanlılar çok rahatlayacak. Amacımız vatandaşlarımıza temiz, sağlıklı ve sürekli içme suyu hizmeti sağlamak” diye konuştu.