AK Parti Antalya Kadın Kolları Başkanı ve diğer kadın üyeler, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Ekonomi İşleri Başkanlığı öncülüğünde, "Proje Döngüsü ve Kadın Girişimciliği” eğitimine katıldı.
AK Parti Genel Merkez Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı Jülide İskenderoğlu’nun katılımıyla düzenlenen eğitimlere, AK Parti Antalya Kadın Kolları Başkanı Esra Özkoç, ilçe kadın kolları başkanları ile kadın girişimciler katıldı.
Antalya’nın 19 ilçesinden 80 girişimci kadının katılımıyla üç gün süren eğitimler, alanında uzman isimlerce verildi. Eğitimlerde kadınların yeni projelere adım atarken dikkat etmesi gereken hususlar, kadın kooperatifleri, devletin sağladığı hibe destekleri ve proje aşamaları hakkında bilgilendirmeler yapıldı.
Esra Özkoç, AK Parti Genel Merkez Ekonomi İşleri Başkanlığı’nın kadın girişimci sayısını arttırma ve kadınları destekleme konusunda çok önemli bir çalışmalar gerçekleştirdiğini belirtti.
Kadınların üstlendiği tüm görevleri başarı ile gerçekleştirdiklerinin altını çizen Özkoç, “İş hayatında da kadınlarımızın önünü açacak, onları kendi işlerini kurmaya teşvik edecek çalışmalar devletimiz tarafından sağlanıyor. Bizlerde bu hakları ve imkanları kadınlarımıza anlatmak onlara yol göstermek için elimizden geleni yapıyoruz. Bu kapsamda kadınlarımıza sunulan eğitimlerden oldukça memnunuz. Eğitimlerin sonunda kadınlarımıza katılım sertifikaları verildi. AK Partimiz kurulduğu günden bu yana her zaman kadınlara gereken değeri vermiş vermeye de devam ediyor. Kadınlarımızın siyasette olduğu kadar iş hayatında da aktif olması için çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.