AK Parti Korkuteli ilçe Başkanı İlhami Yıldıran, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Korkuteli ilçe Başkanı Osman Yılmaz’ı ziyaret etti.
AK Parti Korkuteli ilçe Başkanı İlhami Yıldıran, geçtiğimiz günlerde MHP Korkuteli ilçe başkanlığına atanan Osman Yılmaz ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Ziyarette, AK Parti İlçe Başkanı İlhami Yıldıran, Siyasi partiler demokrasilerin vazgeçilmez unsurları olduğunu söyledi. Yıldıran, “Sizleri de genel merkez tarafından atanmanızdan dolayı tebrik ediyoruz. Hep birlikte ilçeye hizmet yolunda birlikte olacağımızı düşünüyorum. 15 Temmuz gecesinin, Türkiye’nin geleceğine, demokrasisine, milli iradesine yönelik darbe kalkışmasının milletin kararlılığıyla etkisiz hale getirildi. Darbe ile ilgili süreç, milletimiz adına başarıyla tamamlanmıştır. Ancak, işimiz bitmemiştir. Bundan sonra yapacak çok işimiz var. İstiyoruz ki bu ve buna benzer acıları milletimiz tekrar yaşamasın, gençlerimizin geleceği karartılmasın” dedi.
Yılmaz, “Bizim için önce vatan”
Ziyaretten dolayı teşekkür eden MHP İlçe Başkanı Osman Yılmaz da, “Genel Başkanımızın dediği gibi vatan söz konusu olduğun da önce vatan sonra milletimiz daha sonra partimizin menfaatleri gelir. Bu söz Genel Başkanımızın sözüdür bizler de öyle yaptık. Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Teşkilatı olarak tüm yol arkadaşlarımızla birlikte halktan aldığımız destekle bu vatana sahip çıkacağımızı bir kez daha söylüyoruz.”