Antalya’nın Aksu ilçesinde Aksu Birinci Penaltı Turnuvası yapıldı. Turnuvada Antalyaspor Kulüp Başkanı Gültekin Gencer ve kırmızı beyazlı futbolcularda penaltı kullandı.
Aksu Belediyesi ve Aksu Olay gazetesi işbirliği ile düzenlenen Aksu Birinci Penaltı Turnuvası büyük heyecana sahne oldu. Antalyasporlu futbolcuların da katıldığı turnuvada 18 takım yarışırken Başkan Halil Şahin ve Antalyaspor Kulüp Başkanı Gültekin Gencer başlama atışlarını yaparak, turnuvaya renk kattı. Aksu Birinci Penaltı Turnuvası sayesinde Antalyasporlu futbolcular da Aksulularla buluştu. Antalyasporlu futbolcular Can Arat, Inkoom, Mbilla ve kaleci Ahmet de turnuva öncesi penaltı atışları yaparak turnuvaya destek oldu. Kısa sürede turnuvayı hazırladıklarını ifade eden Başkan Şahin, bütün takımlara başarılar diledi. Antalyaspor Kulüp Başkanı Gültekin Gencer ise Antalyaspor sevgisinin küçük yaşlarda başlaması gerektiğini ifade ederek İstanbul takımlarından ziyade Antalyaspor’un formalarının giyilmesini diledi.
Penaltı turnuvasında 18 takım şampiyon olmak için mücadele etti. Çekişmeli geçen atışlar sonrasında birinciliği Aksu Ülkü Spor, ikinciliği Hacıaliler Mahallesi takımı, üçüncülüğü Aksu Kent Konseyi, dördüncülüğü ise Kabaklar City kazandı.