Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Ramazan ayı boyunca merkez, doğu ve batıda her gün 2 bin kişiye iftar yemeği vereceklerini söyledi.
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Ramazan ayı boyunca Eşgilik Düğün Salonu, Mahmutlar Belediye Düğün Salonu ve Konaklı Saat Kulesi yanındaki alanda iftar yemeği verileceğini belirtti.
YARDIMA MUHTAÇ VE ENGELLİLERE EVDE İKRAM
Engelli ve evden dışarı çıkamayacak durumda olan yaşlı ve hastaların da evine yemek servisi yapılacağını kaydeden Yücel, “3 noktada yapacağımız yemek organizasyonunun dışında engelli, yaşlı ve yalnız yaşayan vatandaşlarımıza da talepleri doğrultusunda bir ay boyunca evlerinde yemek ikramı yapacağız” dedi.
RAMAZAN ERZAK PAKETİ DAĞITILMAYA BAŞLANDI
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, merkez ve mahallelerde yaşayan dar gelirli ailelerin de evlerine içinde gıda ürünlerinin bulunduğu erzak paketlerinin dağıtılmaya başlandığını açıkladı. Her yıl olduğu gibi bu yıl da yaklaşık 6 bin aileye ulaşmayı hedeflediklerini belirten Başkan Yücel, “Yine ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız Ramazan paketlerini Belediyemizden alabilirler” dedi.
GÖNÜL PINARINDAN KIYAFET YARDIMI
Alanya Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde bulunan Gönül Pınarı’ndan da Ramazan boyunca ücretsiz olarak kıyafet temin edilebilecek. Gönül Pınarı’nın daha iyi bir mekanda daha iyi şartlarda hizmet verdiğini belirten Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “İhtiyaç sahipleri Ramazan Bayramı öncesinde Gönül Pınarı’ndan ücretsiz kıyafet alabilirler. Belediyemize Kıyafet bağışlamak isteyenler belediyemize bağışta bulunabilir.”
YARDIMLAR YERİNİ BULACAK
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Ramazan ayında yapılacak yardımlar konusunda çok titiz davrandıklarını ve yardımları gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştıracaklarını belirtti. Başkan Yücel, “Ramazan ayı sosyal yardımlaşma ayı. Bu ay içinde belediyemiz sosyal yardımlara daha çok ağırlık verecek. Gerçekleştirdiğimiz sosyal yardımlar ile dar gelirli ailelerin bir nebze de olsa yükünü hafifletmek ve yüzlerini güldürmek istiyoruz. Bütçemiz ve gücümüzün yettiği ölçüde yardımlarımız devam edecek” diye konuştu.