Sosyal yaşam alanlarını arttırmak için şehir merkezinde ve mahallelerde birçok parkı hizmete açan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Mahmutlar’a yapılacak yeni bir parkın daha ihalesinin yapıldığını söyledi.
Alanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Mahmutlar Mahallesi, 463 ada kuzeyinde bulunan Aydın Sokak’ta 4849 metrekarelik yeşil alan içerisine yeni bir park yapılacak. Projesi hazırlanıp ihalesi tamamlanan parkın yapım çalışmaları kısa süre içinde başlayacak. Parkın içinde çocuk oyun grupları, salıncak, tahterevalli, dış mekan spor aletleri, tırmanma aletleri, basketbol sahası, masa tenisleri, 0-6 yaş çocuklarına uygun oyun grupları ve oturma alanları bulunuyor.
“Parkları çoğaltma çalışmaları devam ediyor”
Alanya’nın her noktasında hem yeşil alanları hem de sosyal donatı alanlarını arttırmayı hedeflediklerini belirten Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Çocuklarımızın ve gençlerimizin daha sağlıklı bir nesil olarak yetişmesi için çocuk parkları ve spor alanlarının her mahallemizde çoğaltılması adına çalışmalarımız devam etmektedir. Önümüzdeki günlerde yapımı başlayacak olan parkımız en kısa sürede tamamlanıp halkımızın kullanımına açılacaktır” dedi.