Akdeniz EDAŞ, tarihinde ilk kez Süper Lig’e yükselen Alanyaspor’un yeni sezonda maçlarını oynayacağı Oba Stadyumu’na giden yaklaşık 2 kilometrelik yolun aydınlatmasını tamamladı.
Tarihinde ilk kez Süper Lig’e yükselen Alanyaspor’un maçlarını oynanacağı Alanya Oba Stadyumu için ilçedeki hizmet veren kurum ve kuruluşlar eksikleri gidermek için seferber olmuştu. Stada giden 2 kilometrelik yolun aydınlatılması görevini de Akdeniz EDAŞ üstlenmişti. Bir hafta gibi kısa sürede 120 bin liralık yatırımla aydınlatma çalışmaları tamamlanırken, Akdeniz EDAŞ Antalya Doğu İlçeleri Bölge Müdürü Uğur Osman Koç, Alanyaspor’a bundan sora da her türlü desteği vermeye devam edeceklerini söyledi.
Yol boyunca 36 adet aydınlatma direği diken ve bunu çok kısa bir sürede hayata geçirdiklerini anlatan Koç, “Alanyaspor büyük bir başarı elde ederek Süper Lig’e çıkmayı başardı. Tüm Antalya’nın göğsünü kabartan Alanyaspor, başlayan 2016-2017 sezonu Süper Ligi takımlarını ilimizde ağırlayacak. Ev sahibi olarak bizler de turizmin incisi Alanya’da misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlamak için üzerimize düşen görevleri yerine getirmek gerektiğini düşünüyoruz. Bu bağlamda stada giden yolda aydınlatma eksiği olduğunu tespit ettik ve gerekli çalışmayı yaparak sorunu giderdik” dedi.