Alanya Turizm Tanıtma Vakfı (ALTAV) Yönetimi Başkan Adem Murat Yücel, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’i ziyaret etti.
Antalya Büyükşehir Belediyesi’nde gerçekleşen görüşmeye Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatör Yardımcısı Nurettin Uludağ, Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Başkanı Burhan Sili, ALTAV Başkan Yardımcısı Mehmet Dahaoğlu, ALTAV yönetim kurulu üyeleri Elvan Güneş, Şükrü Cimrin, Nurhan Özcan, Hüseyin Değirmenci, Nuri Demir, Gaye Coşkun, Cüneyt Özpamuk, Akın Tabaklar, Gürol Birgen, Kerim Yılmaz, Hüseyin Gümrükçüler katıldı. Ziyarette Alanya Belediye Başkanı ve ALTAV Başkanı Yücel, kasım ayında yapılan seçimle yeniden yapılanan ALTAV’la ilgili bilgi verdi. Yücel, tüm STK’ların içinde bulunduğu bir yapı oluşturulduğunu söyledi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Türel, Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin desteği ile yapılan bölge tanıtım çalışmaları hakkında bilgi verdi ve Alanya’nın çalışmalarına da destek sağlayacaklarını ifade etti.
ALTAV İKİ PROJE SUNDU
ALTAV Başkan Yardımcısı Mehmet Dahaoğlu, vakfın çalışmaları hakkında ve vakıf gündeminde bulunan iki projeyle ilgili Türel’e dosya sundu. Dosyalardan biri iç pazarda yapılması planlanan reklam çalışmasıyla ilgiliydi. Bir diğer dosyada ise Almanya’nın Dortmund kentinde yapılacak Fesh-i Ramazan şenliklerinde 30 gün boyunca yapılacak tanıtımın organizasyon bilgisi yer aldı.
“PROJE GETİRİN”
Başkan Türel, Alanya ekibinden proje ile gelen taleplere destek sözünü verdi. Türel belediye olarak büyük kaynaklar aktarılamayacağını ancak sponsorlar ve bakanlıklardan sağlanacak tanıtım bütçelerinin talebi konusunda çalışmaya hazır olduklarını söyledi. Türel, "Alanya için evrak memuru olmaya hazırım" dedi. Menderes Türel, iç pazar çalışmalarına destek vermek üzere Gaziantep ve diğer kentlerde yapılacak bilbord reklamlarını da üstlendi. Türel, Fesh-i Ramazan Şenliği’nin kargo ve uçak biletlerine de destek sözü verdi.
Yaklaşık 40 dakika süren görüşme sonunda Türel’e Alanya fotoğrafları ve Alanya İpek böceğinden yapılan tablo takdim edildi.