Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Seçimli Olağan Genel Kurulu Alanya Kültür Merkezi’nde (AKM) yapıldı. Tek aday olarak seçime giren mevcut başkan Burhan Sili, bir kez daha başkanlık koltuğuna oturdu. Yapılan genel kurulda tüzük değişikliğine de gidildi. Alanya Kaymakamı Dr. Hasan Tanrıseven, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney ve turizmcilerin katıldığı genel kurulda konuşma yapan ALTİD Başkanı Sili, yenilenen tüzükle birlikte Belediye Belgeli turistik tesislerin de ALTİD’e üye olabileceğini söyledi. Başkan Sili, “Birlik ve beraberliğe ihtiyacımızın olduğu bir dönemdeyiz. Yeni yönetimle birlikte ve tüm paydaşlarla Alanya turizmini daha iyi noktalara taşıyacağız” dedi. Kaymakam Tanrıseven de, “Üniversitelerle çalışma yapılarak Alanya kendini yenilemeli. Bizler ALTİD’e destek vermeye devam edeceğiz" diye konuştu. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ise “Gerek dünyada gerek Türkiye’deki ekonominin daralması nedeniyle turizmimiz etkilendi. Bütün herkes elbirliği yapmalı” dedi.
Üye listesi
Seçimler sonnuda Yönetim Kurulu asil üyeler şu isimlerden oluştu: Servet Şakiroğlu, Mustafa Kahya, Serdar Gür, Muzaffer Barcın, Ali Orkan, Uğur Sipahioğlu, Hızır Bozdoğan, Mehmet Dahaoğlu, Elvan Güneş, Halil Çakır, Burhan Sili, Şevki Taç, Ataman Kural, Mikail Ülker, Mehmet Aydıncı, Ayşegül Karaca, Erhan Yönet, Kerem Sidar ve Özkan Ünal.
Yönetim Kurulu Yedek Üyeler: Özgür Öz, Ekrem Curnal, Şükrü Cimrin, Kadir Hacıkadiroğlu, Melih Kantarcı, Mustafa Kahya, Yusuf Küçükakın, Hüseyin Gümrükçüler, Oytun Kan, Mehmet Baş, Habib Bayansal, Zeynep Banu Özbek, İbrahim Sipahioğlu, Kürşat Koşmaz, Şükrü İbrahim, Asaf Erdal Ergüder, Gürhan Fidan, Neriman Sarıtaş ve İlhan Ekinci.