Antalya Cumhuriyet Meydanı’nda yarın düzenlenecek olan demokrasi ve şehitler mitingi hazırlıkları tamamlandı.
15 Temmuzdaki darbe girişiminin ardından her gün yüzlerce vatandaşın nöbet tuttuğu Cumhuriyet Meydanı’nda 7 Ağustos Pazar günü demokrasi şöleni yaşanacak. Gazipaşa’dan Kaş’a Antalya’nın dört bir yanından 19 ilçeden demokrasi sevdalıları Cumhuriyet Meydanı’nda akın edip “Darbeye Hayır” diyecek.
Meydan tarih yazacak
Her yaştan ve siyasi görüşten on binlerce Antalyalının, mesai bitiminin ardından sabahın ilk ışıklarına kadar ellerinde Türk Bayrakları ile buluştuğu ve adeta demokrasi nöbetlerinin simgesi haline gelen Cumhuriyet Meydanı, Pazar günü de büyük bir coşkuya ev sahipliği yapacak. Meydanı dolduracak Milli İrade bekçileri bir kez daha FETÖ terör örgütüne tepki gösterip birlik ve beraberliğin en güzel örneğini gösterecek. Meydana kurulan dev ekranlarda ile de vatandaşlar İstanbul Yenikapı’da düzenlenecek Demokrasi ve Şehitler Mitingi’ni canlı izleyebilecek.
Ücretsiz ulaşım desteği
Darbe girişiminin yaşandığı 15 Temmuz gecesinden itibaren hizmet birimleri ve personeli ile adeta seferber olan Antalya Büyükşehir Belediyesi, demokrasi nöbetinin son gününde de vatandaşlara ücretsiz ulaşım desteği sağlayacak. Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı siyah plakalı kırmızı otobüsleri ile Antray 7 Ağustos Pazar günü saat 05.40’dan Pazartesi günü saat 05.40’a kadar ücretsiz olarak ulaşım hizmeti verecek.