Gazeteci Fatih Hepokur, Side esnaflarından Mustafa Budak’ın kızı Büşra ile dünya evine girdi. Büşra-Fatih Hepokur çiftinin Konya’da gerçekleşen düğünlerine Hepokur ve Budak ailelerinin sevenleri, yakınları ve çok sayıda davetli katılırken aralarında milletvekillerinin bulunduğu çok sayıda kişi çiçek ve telgrafla kutladı.
Manavgat Gazeteciler Cemiyeti Başkan yardımcısı, TSYD Manavgat temsilcisi, Sahil Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Konya’nın tanınmış ailelerinden Yaşar-Ahmet Hepokur çiftinin oğulları Fatih Hepokur, Side esnaflarından Mustafa-Aynur Budak’ın kızları Büşra Budak ile görkemli bir düğünle hayatını birleştirdi.
Büşra-Fatih Hepokur çiftinin kına merasimleri Manavgat Side Prenses Otel’de yapılırken düğün merasimleri ise Konya’da gerçekleştirildi Düğün merasimine Hepokur ve Budak ailelerinin sevenleri, yakınları, Fatih Hepokur’un Manavgat, Antalya ve Konya’daki meslektaşları ile çok sayıda davetli katılırken Antalya ve Konya Milletvekilleri, Belediye Başkanları, Sivil Toplum Örgütlerinin temsilcileri telgraf ve çiçek göndererek genç çiftlere mutluluk dilediler.