Antalya’da görevli polislerin eşleri ve şehit aileleri, Mardin’de görev yapan güvenlik güçlerine gıda,mektup ve ihtiyaç malzemesi gönderdi
Antalya Emniyet Müdürlüğünde görevli polis eşleri ve şehit aileleri tarafından hazırlanan gıda ve ihtiyaç malzemeleri ile öğrencilerin yazdığı duygu dolu mektuplar Mardin İlinde zor şartlar altında görev yapan emniyet güçlerine gönderildi.
İl Emniyet Müdürü Cemil Tonbul’un eşi Hatice Tonbul’un organizesi ile Antalya’da görevli polis eşleri ve şehit aileleri, Mardin ilinde operasyon bölgelerinde görev yapan güvenlik güçlerinin yalnız olmadıklarını hissettirmek amacıyla, kendi aralarında gıda ve temel ihtiyaç malzemeleri topladı. Antalya’daki birçok okulda okuyan öğrenciler de operasyon bölgelerinde kahramanca görev yapan polis ve asker abilerine manevi destek olmak ve minnetlerini sunmak amacıyla yazdıkları mektupları da operasyon bölgelerine göndermek için Antalya Polisine ulaştırdı.
Antalya’da görevli polis eşleri ve şehit aileleri tarafından kendi elleriyle hazırlanan gıda maddeleri, temel ihtiyaç malzemeleri ve duygu dolu mektuplar, dualar eşliğinde Mardin İline gönderildi.