Antalya Sportif Faaliyetler Derneği (ASFAD) üyeleri Poina Brashov takımının misafiri olarak gittikleri Romanya’dan bir galibiyet bir de beraberlikle döndü.
Brashov Emniyet Müdürü Uta Dan ve Emniyet Müdür Yardımcısı Marius Bucur’un davetlisi olarak beş gün süren geziye katılan ASFAD üyeleri Bükreş ve Brashov’da oynadıkları iki maçın ardından Türkiye’ye döndüler. Organizasyonunu ve rehberliğini eski Antalyaspor kaptanı Kadir Arıkan’ın yaptığı ASFAD üyeleri, Bükreş’te yaptıkları ilk günün maçında Universıty Bükreş takımını başkan Ayhan Dolma’nın golü ile 1 - 0 yendi. Son günün final maçında, eski Galatasaray’lı futbolcu Gabriel Tamash’ın attığı iki golle; 2 - 0 yenik başladığı maçı Oğuz, Enver ve Osman’ın attığı gollerle 3 - 3 bitirmeyi başardı.
Türk bayrağını Brashov’da dalgalandıran eski futbolcular maça başlamadan önce saha kenarına astıkları Atatürk resmi ve Türk bayrağı ile göz doldururken, yapılan seremoniye de miniklerle çıkarak, istiklal marşımızı da hep bir ağızdan söylediler.
Romanya’nın en güzel ve tarihi bir şehri olan Brashov’da; Drakula’nın şatosunu da gezen ASFAD üyeleri; maçtan arta kalan zamanlarında kayak merkezinin ve şehir merkezinin teleferikleri ile aktivitelere katıldılar.