Konyaaltı Belediyesi, doğalgaz, kanalizasyon, elektrik ve internet gibi altyapı çalışmalarının tamamlandığı cadde ve sokaklarda sıcak asfalt çalışmalarına devam ediyor.
Molla Yusuf Mahallesi’nde yeni açılan yollarla birlikte sıcak asfalt çalışmalarına devam eden Konyaaltı Belediyesi, bununla birlikte altyapı çalışmaları nedeniyle kullanılamaz hale gelen cadde ve sokaklarda da asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Yapısı bozulan asfalt ilk olarak kazınıyor, sonrada sıcak asfalt ile yeniden kaplanıyor.
Altınkum Mahallesi’nde sıcak asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, ilçe genelinde bozulan yapısı nedeniyle kalitesi düşen cadde ve sokakları sıcak asfalt ile yenilediklerini söyledi. Konyaaltı’nda 12 ay boyunca sıcak asfalt çalışmaların sürdüğünü ifade eden Muhittin Böcek, Altınkum Mahallesi’nde çalışmaların sonuna geldiklerini kaydetti.
Başkan Böcek, “Liman ve Hurma Mahallelerinde altyapısı tamamlanan sokak ve caddelerde sıcak asfalt çalışmalarımızı geçtiğimiz yıl tamamladık. Bu yıl ise Molla Yusuf ve Gürsu Mahallelerimizde çalışmalara başladık. Şimdide Altınkum Mahallesi’nde sıcak asfalt çalışmalarına devam ediyoruz. Toplam 25 kilometre sıcak asfalt hedefimiz var. Bu asfaltın maliyeti ise yaklaşık 6 milyon lira. Amacımız, herkes için yaşanabilir kent oluşturmak" diye konuştu.