Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, arımızdan ayrılışının 78. yılında vatandaşlarla birlikte andı.
Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 78. yılında Antalya’da törenle anıldı. Cumhuriyet Meydanı’nda Atatürk Anıtı önünde düzenlenen çelenk koyma töreninde Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek’te hazır bulundu.
Başkan Muhittin Böcek, anma töreni sonrasında Konyaaltı bölgesinde Emekli Kahvesi, taksi durakları ve Konyaaltı Belediyesi Sanat Eğitim Merkezi’nde (KONSEM) esnaf ve vatandaşları ziyaret etti. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, ölümünün 78.yılında vatandaşlarla birlikte andı. Konyaaltı Belediye Başkanı Böcek, Ata’mızın ilke ve değerlerinin bugün çok daha iyi anlaşıldığını söyledi. Başkan Böcek, “Türkiye Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün ilke ve inkılaplarına daha çok sarılarak, yaşatmalıyız” dedi.
10 Kasım Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü anma etkinlikleri kapsamında Konyaaltı Belediyesi’nde düzenlenen programa ise başkan yardımcıları ve birim müdürleriyle birlikte tüm belediye personeli katıldı. Törene ayrıca o saatte yoldan geçen vatandaşlar da eşlik etti. Saatler 09.05’i gösterdiğinde sirenlerin çalmasıyla iki dakikalık saygı duruşu gerçekleştirildi. İstiklal Marşı’nın okunmasıyla Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 78. yılında özlemle anıldı. Törene katılan belediye personeline Atatürk rozeti hediye edildi.