Antalya Hacı Hamit Yazaroğlu Cami’nin cemaati, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek’i ziyaret ederek, camiye yaptığı katkılardan dolayı teşekkür etti.
Konyaaltı Belediyesi Temiz İşleri Müdürlüğü’nün 5 kişiden oluşan ekibi, her gün ortalama beş camide temizlik yapıyor. Bununla birlikte camilerde bakım ve onarım çalışması da yapan Konyaaltı Belediyesi, son olarak Gürsu Mahallesi’nde yer alan Hacı Mati Yazaroğlu Cami’nde cemaati yazın güneşten, kışın ise yağmurdan korumaya yönelik bir çalışma yaptı. Konyaaltı Belediyesi, Hacı Hamit Yazaroğlu Cami’nin avlusunu çelik profilden oluşan gölgelik ile boydan boya kapattı.
Konyaaltı Belediyesi’nin bu hizmetini büyük bir memnuniyetle karşılayan Gürsu Mahallesi sakinleri, Başkan Böcek’i ziyaret ederek teşekkür etti. Ziyarette Mahalle sakinleri, Başkan Muhittin Böcek’e plaket takdim etti.
Başkan Muhittin Böcek, "Her yeni eğitim yılı öncesi okullarda boya-badana, bahçe düzenlemesi gibi bir çok hizmet yapmaktayız. Yıl içinde de gelen talep doğrultusunda okullarımıza çeşitli hizmetler vermekteyiz. Bunlarla birlikte ibadethanelerimize yönelik hizmetlerimiz de aralıksız devam etmekte. Belediye olarak düzenli bir şekilde camilerin A’dan Z’ye temizliğini yapıyoruz. Eksikliklerini gideriyoruz. Bu anlamda Hacı Hamit Yazaroğlu Cami’nin avlusunu yaptığımız gölgelikle kapattık. İbadetini yapan vatandaşlarımızı yazın güneşten, kışında yağmurdan korumayı amaçladık. Tüm cami cemaatine hayırlı olsun” diye konuştu.