Antalya’nın Elmalı ilçesi Akçay Mahallesi’nde İsmail ve Turan Balaban kardeşlerin vermiş olduğu iftar yemeğine katılan Başkan Muhittin Böcek, ardından 11. Uluslararası 32. Ulusal Abdal Musa Anma etkinliklerine katıldı.
Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Konyaaltı Belediyesi adına güreşen İsmail ve Turan Balaban kardeşlerin düzenlediği iftar yemeğine katıldı.
EDİRNEDEN ALTIN KEMER İLE DÖNECEĞİZ
Elmalı’nın Akçay Mahallesi Kapalı Pazar Yerinde düzenlenen iftar yemeğinde Başkan Muhittin Böcek, her yıl geleneksel olarak düzenlenen Konyaaltı Belediyesi Feslikan Yaylası Şenlikleri’nin bu yıl 6-7 Ağustos günlerinde gerçekleştirileceğini söyledi. Konyaaltı Belediyesi adına güreşen pehlivanların Konyaaltı Atatürk Stadyumu’nda kamp çalışmalarını sürdürdüğünü dile getiren Başkan Böcek, İsmail Balaban’ın bu yıl 22-24 Temmuz günleri arasında gerçekleştirilecek olan 655. Tarihi Kırkpınar Yağlı Pehlivan Güreşleri’nden altın kemerle döneceğine inandığını söyledi.
İftarın ardından Başkan Muhittin Böcek, bu yıl Konyaaltı Belediyesi sponsorluğunda gerçekleştirilen 11. Uluslararası 32. Ulusal Abdal Musa Anma etkinlikleri için Tekke Mahallesi’ne geçti.
İHTİYAÇ DUYDUĞUMUZ ŞEY; HOŞGÖRÜ
Konyaaltı Belediyesi’nin de destekleriyle gerçekleştirilen etkinlikte Başkan Muhittin Böcek, Anadolu’nun ulu Pirlerinden Abdal Musa adına düzenlenen anma etkinliklerine, Konyaaltı Belediyesi olarak üzerlerine düşen her türlü desteği verdiklerini söyledi. Geçtiğimiz günlerde Konyaaltı’nın Gürsu Mahallesi’nde hizmete açılan Konyaaltı Belediyesi Konyaaltı Cemevi’nin tüm tefrişat işlerini de Konyaaltı Belediyesi olarak tamamladıklarını dile getiren Başkan Böcek, son derece modern bu tesisi Alevi Kültür Dernekleri Konyaaltı Şubesinin kullanımına tahsis ettiklerini kaydetti. Tarih boyunca her daim hoşgörüyü ve barışı savunan Alevilerin, Anadolu’nun dört bir yanında binlerce insanı katıldığı Abdal Musa Anma etkinlikleriyle de her yıl birlik-beraberlik mesajı verdiğini kaydetti.