Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Konyaaltı Belediyesi Sokak Hayvanları Sağlık ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret ederek, sokak hayvanlarını sahiplendirmeye dönük çalışmalara destek oldu.
Türkiye’de birçok ilke imza atan Konyaaltı Belediyesi Sokak Hayvanları Sağlık ve Rehabilitasyon Merkezi, sahiplendirme projesiyle geçtiğimiz yıl 654 kedi ve köpeği sıcak yuvaya kavuşturdu. Bu projenin mimarı Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Konyaaltı Belediyesi Sokak Hayvanları Sağlık ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceledi.
Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 2015 yılında 12 okuldan toplam 300 öğrenciyi de barınakta misafir ederek, küçük dostlarıyla bağ kurmalarını sağladıklarını söyledi. İnsan olabilmenin, önce hayvan sevgisiyle mümkün olabileceğini ifade eden Muhittin Böcek, yeşil peyzajıyla son derece doğal bir ortama sahip olan Konyaaltı Belediyesi Sokak Hayvanları Sağlık ve Rehabilitasyon Merkezi’nde sevimli kedi ve köpek yavrularıyla da yakından ilgilendi.
Başkan Muhittin Böcek, ayrıca Konyaaltı Belediyesi Sokak Hayvanları Sağlık ve Rehabilitasyon Merkezi’nde veteriner tekniker olarak görev yapan Ramazan Yasir Abidik’e de yaş günü sürprizi yaptı.