Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere ve Yönetim Kurulu üyelerini ağırladı.
Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Adlıhan Dere, Başkan vekili Mehmet Ali Alkan, üyeler Bayram Dal, Ali Kardiyan, Abdullah Akça, Hüseyin İnce, Yusuf Kurul, Sami Dursun Doğan, VelittinYenialp, Yalçın Sayar ve Mehmet Işıldağ, Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç’e nezaket ziyaretinde bulundu.
Başkan Genç, adaletli, toplum yararına çalışan bir Belediye Başkanı
AESOB Başkanı Dere, göreve geldikten sonra 14 ilçede bulunan Esnaf odası temsilcilerini ziyaret ettiklerini söyleyerek, " Tüm ilçelerde bulunan esnaf arkadaşlarımızın sorunlarını ve çözüm önerilerini dinledik. Ardından ilçelerin Kaymakam ve Belediye Başkanlarını ziyaret ederek esnafımızın sorunlarını aktarmaya başladık" dedi. Adlıhan Dere, "Turgay Genç başkanım ile 5 yıl boyunca Büyükşehir Belediye Meclisinde birlikte çalıştık. Kendisi son derece adaletli, siyaset üstünde toplum yararı ve menfaati için çalışan bir arkadaşımız. Esnafımızın sorunları karşısında asla duyarsız kalmayarak hemen duruma el koyarak çözüm üreten bir Belediye Başkanı. Her türlü projede ortak çalışmaktan gurur duyacağım bir isim" diye konuştu.
"Kentin sorunlarına karşı da duyarlıyı"
Belediye Başkanı Turgay Genç ise AESOB Yönetim Kurulu üyelerinin ziyaretinden duyduğu mutluluğa değinerek, "Adlıhan Dere başkanım ile çok ciddi bir çalışma dönemi geçirdik. Siyasi ayrım yapmadan ortak kararlara birlikte imza attık. Halkımızın ve esnafımızın beklentileri doğrultusunda geliştirilecek her türlü projede siz değerli Yönetim Kurulu üyeleriyle çalışmaktan ben de gurur duyarım. Bizim Döşemealtı olarak gelişmekte olan bir ilçe olduğumuz için kente dair sorumluluklarımız var. Esnafların sorunlarına yönelik her türlü projede ortak çalışabiliriz. Benim vizyon projelerimden olan Oto Galericiler sitesiyle ilgili büyük mesafe kat ettik. Önümüzdeki günlerde bu özel projeyi siz ve değerli üyelerinize sunum olarak anlatacağım" dedi.
Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Dere’ye Döşemealtı halısı hediye ederken, ziyaret hatıra fotoğrafının çekilmesiyle sona erdi.