Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, başkan yardımcıları ve belediye meclis üyeleriyle birlikte, ilçe genelinde düzenlenen mevlidler, düğünler ile kutlu doğum haftası programlarına katıldı.
Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, hafta sonunda da yoğun bir mesai harcayıp vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Genç, Cumartesi günü mesaisine Ilıca Mahallesi’nden Tuna Erdem ve eşi Hatice Erdem’in hac dönüşü nedeniyle okutmuş oldukları mevlüde katılarak başladı. Ardından Çığlık Mahallesinde Döşemealtı Belediyesi tarafından düzenlenen Çocuk Şenliklerine katılan Genç, çocuklarla beraber illüzyon gösterisi izledi.Başkan Genç’in bir sonraki durağı ise Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Gençlik Kolları Başkanı Şükrü Doğukan Dağlar ile Birsen Doğan’ın nikah töreni oldu. Genç çiftin nikahını Başkan Genç kıyarken, nikah şahitliğini Cumhuriyet Halk Partisi önceki Genel Başkanı Deniz Baykal ve Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek yaptı.
Genç, belediyenin destekleriyle Döşemealtı Gençlik Meclisi’nin öncülüğü, Atatürkçü Düşünce Topluluğu ile Antalya Barosu Genç Avukatlar Meclisi işbirliğiyle Yeniköy’de Şehitler adına düzenlenen Fidan dikme etkinliğine katıldı. Başkan Genç, Cumartesi akşamı ve pazar gününü de Ahırtaş’dan Kovanlığa, Çığlık’dan Yeniköy’e, Karaman’dan Yığmalara ilçe genelinde düzenlenen düğünler, mevlüdler ve kutlu doğum haftası etkinliklerine ayırıp vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Genç, " Vatandaşlarımızın mutluluğu bizim mutluluğumuz. Onların acısı bizim ortak acımızdır” diye konuştu.