Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Mehmet Kemal Dedeman İlkokulu’nu ziyaret etti.
Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, yeni haftanın ilk mesaisine Mehmet Kemal Dedeman İlkokulu’nu ziyaret ederek başladı. Okul yönetimi ve çocuklar tarafından çiçeklerle karşılanan Başkan Tütüncü, daha sonra okulun öğretmenleriyle bir araya geldi. Öğretmenlerin taleplerini dinleyen Tütüncü, öğretmenlere ve öğrencilere yeni eğitim ve öğretim döneminde başarılar diledi.
Bir ayağımız hep okullarda
Eğitime yapılan yatırımının önemli olduğuna işaret eden Tütüncü, “Belediye başkanlığımın ilk günlerinden itibaren eğitime ciddi bir destek vermeye gayret ettim, ediyorum. Bir ayağım hep okullarda, öğrencilerimizle birlikte oldu, olmaya da devam edecek. Karınca kararınca ne yapabiliriz, çorba da nasıl tuzumuz olabilir. Hep bunun arayışı içerisinde olduk” dedi.
“Enerjimizi çocuklardan alıyoruz”
Çocukların sevgisinin kendisine güç verdiğini belirten Tütüncü, “İlhamını, gücünü, enerjisini dünyanın en güzel varlıklarından alanlar; çocukça bir dünya hayal edip ve bitmek bilmeyen bir heyecanla yola devam eder. Mesele minicik yüreklerde, aydınlık bir geleceği görebilmektir. O zaman geleceğe yatırım yapmanın ne büyük iş olduğunu bilir ve onu yaparız.”
Ek bina müjdesi
Kepez’in başarılı okullarından biri olan Mehmet Kemal Dedeman İlkokulu’nun bahçesinin asfaltlanması, basketbol potası, bank gibi ihtiyaçlarını karşıladıklarını belirten Başkan Tütüncü, okula desteklerinin devam edeceğini kaydetti.
Tütüncü, okula yeni bir ek bina yapılması için de İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile çalışma başlattıklarının müjdesini verdi.
Çocukların Tütüncü heyecanı
Başkan Hakan Tütüncü, daha sonra sınıflara giderek çocuklarla sohbet etti ve onların taleplerini dinledi. Tütüncü, sınıf ziyareti sırasında 15 Temmuz Demokrasi şehitleri için yazılmış ‘demokrasi ve vatan’ konulu şiiri başarılı bir şekilde okuyan Asya Zeynep Yılmaz’ı ve Eylül Akça’yı kutladı. Çocuklara değerler eğitimi kitaplarını hediye eden Tütüncü, okul bahçesinde öğrencilerle anı fotoğrafı çekildi.
Okul ziyaretine Kepez İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Yıldırım Solak, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Özsoy, Özgürlük Mahalle muhtarı Mehmet Can eşlik etti.