Türkiye Kahveciler ve Kıraathaneciler Federasyonu Başkanı Murat Ağaoğlu, Antalya Kahveciler Odası Yönetim Kurulu Üyeleri ve Kepez Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Kimyalar, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’ı ziyaret etti.
Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Türkiye Kahveciler ve Kıraathaneciler Federasyonu Başkanı Murat Ağaoğlu, aynı zamanda başkanı olduğu Antalya Kahveciler Odası Yönetim Kurulu Üyeleri ve Kepez Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Kimyalar’ı kabul etti. Ziyarette Muratpaşa Belediye Meclis üyeleri Recep Tokgöz ve Mustafa Reşat Oktay da yer aldı. Ziyarette, esnafların sorunları ve çözümleri konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.
‘Bir kentte esnaf mutlu ise’
Esnafın, bir kenti kent yapan kesimlerin en önemlisi olduğuna işaret eden Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, “Esnaf mutlu ise, bu mutluluk tüm kente yayılır. Esnafımızın mutluluğu için çalışmalarımızı ilk günki heyecanımızla sürdürüyoruz” dedi. Türkiye Kahveciler ve Kıraathaneciler Federasyonu Başkanı Ağaoğlu ve Kepez Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Kimyalar ise esnafların sorunlarının çözümü konusunda gösterdiği duyarlılık nedeniyle Başkan Uysal’a teşekkür etti.