Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Çetin Osman Budak, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek’i ziyaret etti.
Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak’ı ağırladı. Çetin Osman Budak’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Muhittin Böcek, yapmış oldukları bazı hizmetler hakkında bilgi verdi.
8 bin 354 emekli üye
Başkan Böcek, asfalt, kaldırım, park gibi temel hizmetlerin dışında sosyal projelerle de insana dokunduklarını söyledi. Bunun en güzel örneğini ise Konyaaltı Sosyal Hizmetler Merkezi (KOSHİM) çatısı altında hizmete açtıkları Gıda Bankası, Giyim Bankası, Beslenme ve Diyetik, Aile Danışma Merkezi ve Kütüphane gibi bölümlerin oluşturduğunu söyledi. Bununla birlikte yine geçtiğimiz yıllarda hizmete açtıkları, emeklilerin gün boyu keyifle zaman geçirebildikleri Konyaaltı Belediyesi Emekli Kahvesi’nde üye sayısının 8 bin 354’e ulaştığına dikkat çeken Muhittin Böcek, bu yıl içinde yine yaşlı kimselerin gün boyu bir çok etkinliğe dahil edildikleri Yaşlılar Kreşi ve Kadınlar Sanat Lokali’ni hizmete açacaklarını kaydetti.
Sosyal yardımlara hızlı ulaşım
Konyaaltı Sosyal Hizmetler Merkezi bünyesinde hizmet veren Gıda Bankası, Giyim Bankası, Beslenme ve Diyetik ve Aile Danışma Merkezi bölümlerinden bu yıl içinde 311 kişinin yararlandığını ifade eden Başkan Böcek, bu süre içinde 249 engelli vatandaşa ulaşım hizmeti, 324 kişiye de evinde pansuman, enjeksiyon gibi küçük ölçekte sağlık hizmeti verdiklerini ifade etti.
Tüm bunların bir belediye başkanı için onur verici hizmet olduğunu ifade eden CHP Genel Başkan Yardımcısı Çetin Osman Budak, Başkan Böcek’i yapmış olduğu bu çalışmalarından ötürü tebrik ettiğini kaydetti.