CHP İstanbul Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Aykut Erdoğdu, Teneffüs Parkı ziyaret etti.

CHP İstanbul Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Aykut Erdoğdu, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Muratpaşa Belediyesi ve şirketi Falez AŞ’nin birlikte hayata geçirdiği Antalya’nın yeni çocuk dünyası ‘Teneffüs Park’ı ziyaret etti.

İzcilik şenlikleri

Teneffüs Park’ta Ata Doğa İzcilik Gençlik ve Spor Kulübü Derneği’nin Cihadiye İlköğretim Okulu’dan 250 öğrencinin katılımıyla gerçekleştirdiği İzcilik şenliklerini ilgiyle takip eden Başkan Uysal ve Erdoğdu, izcilik takımı liderleriyle izci selamı yaparak merhabalaştı.

Başkan Uysal, kendisine hediye edilen Türk Bayrağı’nı izcilik geleneklerinde olduğu gibi öpüp alnına koyarak kabul ederken “Çocuklarımıza doğayı, takım içinde birey olabilmeyi öğrettiğiniz, anlattığınız için her birinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum” dedi.

Örnekleri çoğalmalı

Şenliklerin ardından Falez AŞ yetkilerinden Teneffüs Park hakkında bilgi alan CHP PM üyesi Erdoğdu, ise Çaybaşı Mahallesi’nde 16 dönüm üzerine kurulu Teneffüs Park’ın halkçı belediyecilik anlayışının en iyi örneklerin biri olduğunu söyledi.

Etrafı apartmanlarla çevreli bir alanda Teneffüs Park’ın sadece bölge insanı için değil tüm Antalya için bir nefes alma noktası, çocukların güven içinde eğlenebilecekleri bir alan olduğunun altını çizen Erdoğdu, “Halkçı belediye mantığı budur. Buraları konut yapmak, imara ve ranta açmak düşünülürken Ümit Başkanımız halkına açmış. Türkiye’nin her tarafından bu örnekler çoğalmalı” diye konuştu.