Muratpaşa Belediyesi’nin ‘Müzik Sokakta’ yaz konserleri ve müzik dinletileri 2’nci haftasında 8 farklı noktada devam ediyor.
Muratpaşa Belediyesi’nin “Demokrasiye Evet, Darbeye Hayır” diyerek yeniden başladığı ‘Müzik Sokakta’ yaz konserleri ve müzik dinletileri 2’nci haftasında da devam ediyor. 6 Ağustos cumartesi günü Muratpaşa’da 8 ayrı noktada farklı türlerde müzik yapan gruplar bu kez cumhuriyet ve demokrasi için müzikle Muratpaşa sakinlerini buluşturacak.
Cumartesi günü saat 20.00’de Hadrianus Kapısı’nda Türk Halk Müziği topluluğu Can Dostlar sahne alacak. Saat 19.00’da başlayacak dinletilerde ise Aydın Kanza Parkı’nda Grup Rest, Neşet Ertaş Parkı’nda MEST Türk Halk Müziği Grubu, Sinan Mahallesi Parkı’nda Karadeniz müziğinin başarıyla yorumlayan Grup Gito, Falez-2 Parkı’nda yabancı pop müziği repertuvarına sahip Grup Sometimes, Bayındır Parkı’nda Türkçe pop gurubu Nostalgia Trio ve Kapalı Yol Havuzlu Meydan’da Music Biblos sahne alacak.
Muratpaşa Belediyesi’nin ‘Sokakta Müzik Var’ yaz konserleri ve dinletisi 27 Ağustos’a kadar her cumartesi gerçekleştirilecek.