Döşemealtı Belediyesi’nin geleneksel olarak düzenlediği iftar sofraları Dağbeli Mahallesi’nde yüzlerce vatandaşı buluşturdu. İftardan sonra Döşemealtı Belediyesi Halk Tiyatrosu ‘Bir Hoş Seda’ isimli ortaoyununu sergiledi.
Döşemealtı Belediyesi’nin iftar sofrası Dağbeli mahallesinde kuruldu. Çok amaçlı kapalı pazar yerinde gerçekleştirilen iftar sofrasına çok sayıda Dağbelili vatandaşın yanı sıra, Belediye Başkanı Turgay Genç, Belediye Meclis Üyeleri, mahalle muhtarları ile misafirler katıldı.
Dağbeli Mahalle sakinlerinin alkışları arasında pazar yerine gelen Başkan Genç, vatandaşlarla tek tek selamlaşıp, sohbet etti. İftarın açılmasından sonra Döşemealtı Belediyesi tarafından kurulan ve adına da Halk Tiyatrosu verilen grup ‘Bir Hoş Seda’ isimli orta oyununu sahneledi. Sanat yönetmeni Müfit Kayacan ve tiyatro grubunun gösterisi 7’den 77’ye herkes tarafından ayakta alkışlandı.
“SOSYAL SORUMLULUK YERİNE GETİRİLİYOR”
Program sonunda kürsüye gelen Başkan Genç, belediyeler asli işlerinin yanında vatandaşların talebi doğrultusunda kültürel ve sanatsal aktivitelere de destek vermesinin önemli bir sorumluluk olduğunu
Başkan Turgay Genç, “Öncelikle belediyemizin iftar sofrasını onurlandıran değerli Dağbelili hemşehrilerime teşekkür ederim. Yapımını yeni tamamladığımız kapalı pazar yerinde gerçekleştirdiğimiz bu güzel ve anlamlı organizasyon içerisinde ilk defa sahne alan halk tiyatromuzu da birlikte izledik. İftar sofralarımız farklı mahallelerimizde devam edecektir. Bu vesile ile ülkemizi tehdit eden terör olaylarının Ramazan ayının hürmetine sona ermesini diliyor, şehitlerimize başsağlığı yakınlarına da sabırlar diliyorum” dedi.