Döşemealtı Kaymakamlığı İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Toplum Sağlığı Merkezi ile Medical Park Antalya Hastane Kompleksi’nin ortaklaşa düzenlediği, “Kalp Sağlığı Haftası” etkinliği yoğun ilgili gördü. Toplantıya, Medical Park Antalya Kalp Hastanesi Kardiyoloji Bölümü’nden Dr. İsmail Ateş, konuşmacı olarak yer aldı.
“TEŞHİS VE TARAMANIN ÖNEMİNİ VURGULAMAK İSTEDİK”
Döşemealtı Hükümet Konağı Konferans Salonu’nda gerçekleşen konferansa Döşemealtı İlçe Kaymakamı Mehmet Baygül, Döşemealtı İlçe Sağlık Müdürü Dr. Birgül Yılmaz, Kepez İlçe Sağlık Müdürü Dr. Saniye Gülatan, Konyaaltı İlçe Sağlık Müdürü Dr. Hanife Öz, Döşemealtı İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Asım Karabulut ve bölge halkı katıldı. Toplum sağlığını her daim önemsedikleri belirten Kaymakam Baygül, “Halkımızı kalp sağlığı hakkında bilinçlendirerek, teşhis ve taramanın önemini katılımcılara anlatmak istedik” dedi.
KAYMAKAM’DAN TEŞEKKÜR
Kalp Haftası nedeniyle bir araya geldiklerini söyleyen Dr. İsmail Ateş, kalp hastalıklarının teşhis ve tedavi yöntemleri hakkında bilgi verdi. Dr. İsmail Ateş, yaptığı sunumda kardiyoloji alanındaki yenilikler ve teşhis yöntemleri hakkında katılımcıları aydınlattı. Yapılan sunumun ardından katılımcılar sorularını Dr. İsmail Ateş’e iletti. Toplantı sonrasında Döşemealtı Kaymakamı Mehmet Baygül tarafından hediyeler takdim edildi. Toplantı sonrasında Döşemealtı Kaymakamı Sayın Mehmet Baygül, Dr. İsmail Ateş teşekkürlerini iletti.