Döşemealtı Muhtarlar Derneği’nin yeni yönetimi, Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç’i ziyaret etti.
Döşemealtı’nın 32 mahallesini temsil eden Döşemealtı Muhtarlar Derneği’nin yeni yönetimi kamu kurumlarına yönelik ziyaretlerini Döşemealtı Belediyesi ile sürdürdü. Muhtarlar Derneği Başkanı Mümin İnce ve Yönetimini makamında ağırlayan Başkan Turgay Genç, geçmiş yönetimlere katkılarından ve işbirliklerinden dolayı teşekkür ederken yeni yönetimle de uyum içerisin de çalışacaklarına inandığını söyledi.
Döşemealtı’nın geleceği için çalışacağız
Döşemealtı’nda birlik ve beraberlik içerisinde güzel işler yapmak istediklerini kaydeden Muhtarlar Derneği Başkanı Mümin İnce, “Öncelikle bizleri bu göreve layık gören herkese teşekkür ederim. Geçmiş yönetimlere de katkılarından dolayı ayrıca teşekkür ederiz. Amacımız tüm muhtar arkadaşlarımla birlikte Döşemealtı’nın geleceği için güzel işler yapmaktır” dedi.
Hepimizin ortak düşüncesi Döşemealtı
Döşemealtı Belediyesi olarak hiç bir ayırım yapmadan tüm muhtarlarımıza ve bağlı bulundukları Muhtarlar Derneği’ne bölgemizin ve vatandaşlarımızın menfaatleri doğrultusunda elimizden gelen her türlü desteğe devam edeceklerini belirten Belediye Başkanı Turgay Genç ise, “Döşemealtı Antalya’nın yeni yaşam ve yatırım merkezi, geleneklerimizi de unutmadan çağdaş ve modern kent olma yolunda hızla ilerliyoruz. Yaptığımız çalışmaların tamamında muhtarlarımızı 32 mahallemizin sesi olarak görüyoruz bu vesile ile önceki Dernek başkanımız Bekir Şimşek ve yönetimine ve emeği geçen tüm muhtarlarımıza teşekkür ederim. Sizlere de yeni görevinizde başarılar diliyorum” diye konuştu.