Devlet Su İşleri (DSİ) 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, ülkelerindeki iç savaştan dolayı Türkiye’ye sığınan Suriyeli çocuklar ve ailelerini iftarda ağırladı.
DSİ Konyaaltı Eğitim ve Sosyal Tesislerinde düzenlenen iftar yemeğine Bölge Müdür Yardımcıları Özhan Erdanışman, Tuncay Aykan, Köksal Buğra Çelik, Mehmet Nazif Kök ve Şube Müdürleri de katıldı. İftar programı öncesi Suriyeli çocuklar, tesislerdeki çocuk oyun alanlarında animatörler eşliğinde gönüllerince eğlendiler. Devlet Su İşleri 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, Suriyeli çocukların oyunlarına eşlik etti.
İftar yemeği öncesi Özgür, “Bugün DSİ Ailesi olarak çok hayırlı bir iftar yemeğine vesile olduk. Suriye’deki iç savaştan dolayı ülkemize sığınan kardeşlerimizin bir kısmı Antalya İlimizde ve bazı ilçelerimizde ikamet etmekteler. Bizler ekibimiz ile birlikte daha önce Serik ilçesinde bulunan Suriyeli çocukları eğitim gördükleri okulda ziyaret etmiştik. Bugünde bu kardeşlerimiz ve aileleri ile birlikte başı Rahmet, ortası mağfiret sonu günahlardan kurtuluşa vesile olan mübarek Ramazan ayında böylesi bir iftar yemeğinde onlarla soframızı paylaştık” dedi.
Devlet Su İşleri 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, Suriyeli çocuklar ile ailelerine verdiği iftar yemeğinin ardından çocuklara çeşitli hediyeler takdim etti.