Korkuteli Özel Umut Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, Rehabilitasyon merkezindeki öğrencileri için Belediye Düğün Salonu’nda etkinlik gerçekleştirdi.
Korkuteli’de engelli öğrencilere hizmet veren Özel Umut Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, Korkuteli Belediye Düğün Salonu’nda engelli öğrencilere yönelik düzenlediği etkinliğe Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökce, Emniyet Müdürü Hüseyin Mektepli, Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kocagöz ve siyasiler katıldı. Etkinlikte konuşan Özel Umut Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nin kurucu müdürü Bayram Serik yaptığı açıklamada “2006 Yılından bu yana ilçeye hizmet etmek için çalışıyoruz. Bu kurumda sadece öğrencilere eğitim verilmiyor" dedi.
Kurum sayesinde aileler arasında sosyal bir ağ oluştuğunu dile getiren Serik, "Aileler tarafından hazırlanan bu özel gecemize sevgiyle aşılamayacak engel yoktur düşüncesiyle yola çıktık. Bu gecenin önderliğinde profesyonel çalışma zihniyetine sahip ekip arkadaşlarımızla birlikte bütün öğrencileri önce oldukları gibi kabul edip, sonrasında onları ulaşabilecekleri en iyi seviyeye getirmeyi ve kapasiteleri dahilinde hayata aktif katılımlarını sağlamayı kendimize ilke edindik. Engellilerin toplum içerisinde normal yaşamlarını sürdürebilmeleri için sadece belirli zamanlarda hatırlanan muhataplar olarak kabul etme alışkanlığından vazgeçmek gerekir. Zira engelliler, engelli olmayanların belirli zaman dilimlerine sıkıştırılmış muhatapları değil her an, her dönem birlikte yaşadıkları paydaşlarıdır’’ şeklinde konuştu.
Özel Umut Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Kurucu Müdürü Bayram Serik, Belediye Başkanı Hasan Gökce’ya plaket, Belediye Başkanı Hasan Gökce’de Umut Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Kurucu Müdürü Bayram Serik’e buket takdim etti.
Umut Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri gelinlik ve damatlık tanıtımı yaparken, yetenek sizsiniz yarışmasında 2. Olan öğrenciler gösteri sundu.