Muratpaşa Belediyesi’nin, Güneşlenme Platormları İyileştirme Projesi kapsamında çalışmalarını tamamladığı halk plajları vatandaşların ilgisini çekiyor.
Lara kıyı bandında yüksekliği yer yer 40 metreyi bulan falezlerden, denize güvenli şekilde ulaşılması ve güneşlenme platformları ile kıyı kullanımının sağlanması için Muratpaşa Belediyesi’nce yapılan halk plajları, vatandaşların akınına uğruyor. Muratpaşa Belediyesi’nce hazırlanan ve Antalya Kültür ve Tabiat Varlıkları Koruma Bölge Komisyonu’nca da onaylanan Güneşlenme Platormları İyileştirme Projesi kapsamındaki 3 halk plajı hizmet vermeye başladı.
6 nokta
Falezlerden denize güvenli iniş ve doğal dokuya zarar vermeyecek güneşlenme platformlarını içeren Muratpaşa Belediyesi Güneşlenme Platormları İyileştirme Projesi kapsamında; Manavoğlu Park 1, Manavoğlu Park eski aquapark önü, Adalya Vakfı Engelsiz Kafe önü, Konserve Koyu Delfino Otel batı tarafındaki park önü, Bababurnu Deniz Feneri batı tarafı ve Atan Park önünde halk plajı çalışmaları yapılıyor.
Vatandaşlar memnun
Güneşlenme Platormları İyileştirme Projesi kapsamında, Antalya Kültür ve Tabiat Varlıkları Koruma Bölge Komisyonu’nca onaylanan 6 noktadan falezlerden denize iniş ve güneşlenme platform çalışmaları yapıldığına dikkat çeken Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, “Vatandaşlarımız bu noktaları halk plajı olarak kullanacak. Komşularımızın, çalışmaları tamamladığımız noktaları kullanmaya başlaması ve memnuniyetlerini dile getirmeleri bizleri mutlu ediyor” dedi.