Türkiye Kasaplar ve Besiciler Et ve Et Ürünleri Esnaf ve Sanatkârlar Federasyonu Başkanı Fazlı Yalçındağ, Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı seçilen Adlıhan Dere’yi makamında ziyaret etti.
Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda Türkiye Kasaplar ve Besiciler Et ve Et Ürünleri Esnaf ve Sanatkârlar Federasyonu Başkanı Fazlı Yalçındağ, Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı seçilen Adlıhan Dere’yi makamında ziyaret ederek kendisine yeni görevinde başarılar diledi.
Ziyarette, Türkiye Kasaplar ve Besiciler Et ve Et Ürünleri Esnaf ve Sanatkârlar Federasyonu Başkan Vekili ve aynı zamanda Antalya Kasaplar Odası Başkanı Osman Yardımcı’da yer aldı. Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Adlıhan Dere, teslim aldığı hizmet bayrağını layıkıyla dalgalandırarak, esnafa en iyi şekilde hizmet vereceklerini ve esnafın tüm sorunlarını çözme hususunda canla başla çalışacaklarını söyledi.
Fazlı Yalçındağ ise, Başkan Dere’nin AESOB’a en iyi şekilde hizmet vereceğine olan inancının sonsuz olduğunu ifade ederek yeni görevinden dolayı Dere’yi kutladı.