Antalya Büyükşehir Belediyesi Gazipaşa Anaokulu tarafından yılsonu etkinliği ve resim sergisi düzenledi.
Gazipaşa’daki ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarının okul öncesi eğitim imkanlarından yararlandırılmalarına fırsat vermek amacı ile Antalya Büyükşehir Belediyesi, Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gazipaşa Kaymakamlığı arasında yapılan protokolle hayata geçirilen Büyükşehir Belediyesi Gazipaşa Anaokulu, ilk yılsonu sergisini açtı. Sergi açılışında, minik öğrenciler dans gösterisi yapıp şarkılar söyledi.
Okul Müdürü Meryem Eren Baysal, okulöncesi eğitimle çocukların zihin gelişimlerinin yanında el becerilerinin de geliştiğini, öğrencilerin bir yıl boyunca yaptıkları bu eserlerin aynı zamanda ne kadar yetenekli olduklarının da bir göstergesi olduğunu kaydetti.
YAZ OKULU BAŞLIYOR
21 öğrencisi bulunan Antalya Büyükşehir Belediyesi Gazipaşa Anaokulu’nda önümüzdeki eğitim öğretim yılı için kayıt işlemleri devam ederken yaz okulu tarihi de belli oldu. 11 Temmuz’da başlayacak olan yaz okulu kayıtlarının da devam ettiğini bildiren Okul Müdürü Baysal, bilgi almak ya da çocuklarını kayıt yaptırmak isteyen tüm velileri Gazipaşa Anaokulu’na davet etti.