Muratpaşa Belediyesi, Güllük Caddesi ve Yener Ulusoy Bulvarı’na cephe toplam 114 binayı, Bina Cephelerini Sağlıklaştırma-Boyama Projesi kapsamında Akdeniz renklerine boyamaya başlıyor.
Mevlana Caddesi’ne cephe binalarda, Muratpaşa Belediyesi’nce uygulanan ve büyük beğeni toplayan Bina Cephelerini Sağlıklaştırma-Boyama Projesi; Güllük Caddesi ve Yener Ulusoy Bulvarı’nda da uygulanacak. Güllük Caddesi ve Yener Ulusoy Bulvarı’na cephe toplam 114 binanın boyama çalışmaları, 18 Temmuz Pazartesi günü saat 14.00’te başlıyor. Çalışma; Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’ın katılımı ile Güllük Caddesi ve Yener Ulusoy Bulvarı kesişiminde yer alan Balcı Apartmanı’nın cephesinin boyanması ile başlayacak.
Bina Cephelerini Sağlıklaştırma-Boyama Projesi; Kızılsaray Mahallesi’nin Yener Ulusoy Bulvarı’na, Deniz, Kışla ve Altındağ Mahalleleri’nin Güllük Caddesi’ne cephe 114 binanın 157 bin metrekarelik yüzeyine uygulanacak. Tüm maliyeti Muratpaşa Belediyesi’nce karşılanacak olan proje; Güllük Caddesi’nin Aydın Kanza ve Yavuz Özcan Parkları arasında kalan 59, Yener Ulusoy Bulvarı’nın ise Güllük-Şarampol Kavşakları arasında kalan 55 binada uygulanacak. Uygulamada; beyaz yoğunlukta olmak üzere mavinin iki tonu kullanılacak.