Manavgat’ta sivil toplum örgütleri tarafından düzenlenecek “Manavgat’ta İş Var” sloganı ile işçi ve işvereni buluşturacak fuar organizasyonuna Manavgat Aşçılar Derneği (MAD) stat açarak destek verecek.
Organizasyon kapsamında MAD Başkanı İsmail Karataş, MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş’ı ziyaret etti.
“GÜZEL VE VERİMLİ GEÇMESİNİ DİLİYORUM”
İstihdam fuarının ele alındığı ziyarette MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş, 6 kurumun işbirliği ile 14-25 Nisan’da Manavgat Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi’nde “Manavgat’ta İş Var” sloganı ile işçi ve işvereni buluşturacak istihdam fuarının gerçekleştireceklerini söyledi. İlkini gerçekleştirecekleri fuarın güzel ve verimli geçmesini beklediklerini kaydeden Boztaş, “Fuarın bölgemize, ilçemize ve üyelerimize katkı sağlayacaktır. Herkese hayırlı olmasını diliyorum” dedi
“KALİFİYE PERSONELİN SEÇİMİNDE YARARLI OLACAK”
Manavgat Aşçılar Derneği (MAD) Başkanı İsmail Karataş, ilki yapılacak istihdam fuarının bölge için önemine vurgu yaparak 14-15 Nisan tarihlerinde “Manavgat’ta İş Var” sloganı ile gerçekleşecek olan fuara stant açarak destek vereceklerini belirtti. İstihdam fuarının kalifiye personelin seçiminde yararlı olacağını kaydeden Karataş, “Manavgat Aşçılar Derneği olarak fuarda standımıza açarak üyelerimizi işverenlerimizle buluşturmayı gönülden arzu ediyoruz” dedi. (AK)