İtalya’da yapılacak Dünya Şampiyonası’na hazırlanan Türkiye İşitme Engelliler Kadın Milli Futbol Takımı’nın, Manavgat kampı sona ererken Erkek Milli takımının kampı tüm hızıyla devam ediyor.
İlk kez oluşturulan Türkiye İşitme Engelli Kadın Milli Takımı’nın ilk sınavını 17 Haziran - 2 Temmuz tarihleri arasında İtalya’daki Dünya Şampiyonası’nda vereceğini belirten Milli Takımlar Sorumlusu Ali Metin, “Bu 3’üncü kampımız, kampta da kızlarımızdan gayet verim elde ettik. İyide çalıştılar. Bizim beklentimiz bir şampiyonluk, bir derece değil de kızlarımızın buraya adaptasyonunu sağlamak. Gelecek sene Samsun’da yapılacak dif olimpik oyunlarında yine bu kızlarımızı değerlendireceğiz. Kızlarımız hakikaten çok gayretliler, gayette iyi antrenman yaptılar Manavgat’ın bu sıcağında. Güzel bir ortamda antrenmanlarımızı yaptık" dedi.
ERKEK MİLLİLERİN KAMPI SÜRÜYOR
Kadın Milli takımı gibi İtalya’da aynı tarihlerde gerçekleştirilecek Dünya Şampiyonası’nın hazırlıklarını sürdüren Erkek Milli Takımı’nın Manavgat’ta kampı devam ediyor.
Kampın oldukça verimli geçtiğini belirten Milli Takımlar Sorumlusu Ali Metin “Erkek Milli Takımımız biliyorsunuz daha önceleri Dünya ve Avrupa da derecelerimiz var, şampiyonluklarımız var. Kadromuzu gençleştirdik biraz. Bunlardan da üst seviyede bir derece bekliyoruz. Dünyada ve Avrupa da favori bir ülkeyiz, iyi sonuç çıkaracağımızı düşünüyoruz. Çalışmalarımız hakikaten iyi, 2 kampımızı da Manavgat’ta yaptık. Çalışma ortamımızda iyi. Her şeyimiz iyi sorunumuz yok. İtalya da iyi bir derece yapabileceğimize inanıyorum” diye konuştu.