Kepez Belediyesi, yıl boyunca verdiği başarılı konserlerle büyük beğeni toplayan Kepez Belediyesi korolarına yeni yetenekler alacak.
Kepez Belediyesi Türk Halk Müziği, Türk Sanat Müziği ve çocuk korolarına yeni yetenekler seçilecek. Çok sayıda konser ile müzik ziyafeti sunan koroların seçimlerine başvuru süresi 25 Eylül tarihine kadar devam edecek. Korolara katılmak isteyen adaylar, Erdem Bayazıt Kültür Merkezi’nde bulunan Kepez Belediyesi Kültür Müdürlüğü’ne başvuru yapabilecek. Başvuruların tamamlanmasının ardından ise belirlenecek olan tarihler arasında adaylar arasında seçme yapılacak. Müzik eğitmenlerinin yer alacağı seçmelerde, adayların müzik kulaklarına, ses aralıklarına ve müziğe yatkınlıkları göz önünde bulundurulacak. Seçmelerin ardından başarılı performans göstererek koroya alınan adaylara, uzman eğitmenler eşliğinde müzik eğitimi verilecek.
Her yıl büyük etkinliklerle Antalyalıların karşısına çıkan Kepez Belediyesi müzik koroları, yeni yeteneklerin de aralarına katılmasıyla her yıl büyüyerek faaliyetlerine devam ediyor. Kepez Belediyesi THM, TSM ve çocuk korolarının çok başarılı konserlere imza attığını ifade eden Başkan Hakan Tütüncü, hem etkinlik hem de yeni tesislerle Kepez’i sanat merkezi haline getirmeyi amaçladıklarını dile getirdi. Yıl boyunca birçok sanatsal ve kültürel etkinlik düzenlediklerine işaret eden Tütüncü, müziğe ilgisi olan tüm vatandaşları koro seçmelerine davet etti.