Antalya Kepez ve Konyaaltı Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürlüğü görevine vekaleten atanan yeni ilçe müdürleri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu’nu ziyaret etti.
Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünde Döşemealtı ilçe Müdürlüğü ardından Basın Halkla İlişkiler şube müdürlüğü görevinde vekaleten bulunan Buğrahan Bozkurt, Konyaaltı Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürlüğüne vekaleten atandı. Sporun birlik ve beraberlik içinde ilerleyip daha iyi yerlere gelmesi için, Konyaaltı bölgesinde azim içinde çalışacaklarını belirten Bozkurt, Bu ağır ve onurlu görevi ifa ederken, yeniliklere açık, katılımcı, istişareyi, sevgi, saygı ve hoşgörüyü önde tutan bir anlayış içerisinde hizmet vereceğini söyledi.
Kepez’de spor yapmayan çocuk kalmayacak
Kepez Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürlüğü görevine vekaleten atanan Yüksel Dorul ise, Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Okul sporları biriminde spor şefi görevini yapıyordu. Dorul, Kepez Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürlüğünde yeni göreve başlamasının kendisi için büyük bir onur olduğunu ifade etti.
Hacıcaferoğlu genç müdürlere yeni görevlerinde başarılar diledi
Kepez ve Konyaaltı Gençlik Hizmetleri Spor İlçe Müdürlüğü görevine vekaleten atanan yeni ilçe müdürlerine evrak çantası hediye eden Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu, Bozkurt ve Dorul’a yeni görevlerinde başarılar diledi.