Kepez Belediyesi, 8 ayrı branşta açtığı spor okulundaki ve 5 etüt merkezlerindeki 10-13 yaş grubundaki çocuklara değerler eğitimi veriyor. Geçtiğimiz yıl başlatılan değerler eğitimi kapsamında öğrenciler, itikat, ibadet ve siyer konularında bilgilendiriliyor. 15 gün ara ile 3 kez verilecek olan eğitimin ilk dersi Erdem Bayazıt Kültür Merkezi’nde yapıldı.
Kepez İlçe Müftülüğü Başvaizi Fatih Tunç, salondaki öğrencileri, Allah inancı, Peygamber ve peygambere iman ile ilahi kitaplar konusunda bilgilendirdi.
Yaz okullarıyla çocuklara güzel bir tatil
Değerler eğitiminin ilk dersine katılan Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü de dersin bitmesinden sonra yaptığı konuşmada öğrencilere seslendi.Tütüncü: " Değerler eğitiminde yeni bilgiler öğrendiniz. Burada bu yaz okullarında güzel bir tatil geçiriyorsunuz. Yaz okullarımızda güzel arkadaşlıklar kuracaksınız ve yeni arkadaşlarınız olacak. Yaz okullarımızla size güzel bir tatil imkânı sunuyoruz.” ifadesini kullandı.
Tütüncü, konuşmasının ardından Kepez İlçe Müftülüğü Başvaizi Fatih Tunç’a çiçek takdim etti. Değerler eğitimi programına Başkan Yardımcısı Mustafa Özsoy da katıldı.