Süper Amatör Lig 2015-2016 sezonu Antalya şampiyonu olarak Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) yükselen Kepez Belediyespor, sezonun hazırlıklarına başladı.
2016-2017 sezonunda Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Kepez Belediyespor, yeni bir kadro kurmak için transfer sürecini tamamladı. 11 yeni transfer oyuncuyu kendi renklerine dahil eden Kepez Belediyespor, yeni transferler ile Lara Balık Evi’nde düzenlenen tanışma yemeğinde bir araya geldi. Yemeğe Kepez Belediyesi Spor Kulübü Başkanı ve Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Ünlüoğlu, Teknik Direktör Şakir Filiz, Yardımcı Teknik Direktörler Serdar Aksoy ile Ramazan Kafes ve oyuncular katıldı.
Yemekte oyuncular ile sohbet eden Kepez Belediyesi Spor Kulübü Başkanı ve Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Ünlüoğlu, “Hedefimiz 3’üncü Lig. Bu yıl da istikrarlı çalışarak mutlu sona ulaşacağımıza inanıyorum. Şimdiden BAL’da mücadele edeceğimiz takımlara başarılar diliyorum” diye konuştu.
BAL’ın ilk antrenmanı Hasan Doğan’da
Kepez Belediyesi Spor Kulübü Futbol Teknik Direktörü Şakir Filiz, yeni kadro ile Kepez Belediyesi Spor Tesisleri Hasan Doğan Stadyumu’nda dün ilk antrenmanı yaptı. Düz koşu ve ısınma hareketlerinin yapıldığı antrenman 1 saat sürdü. Antrenman sonunda sporcular baklava yedi.
11 yeni transfer
11 yeni transferi renklerine bağlayan Kepez Belediyespor Teknik Direktörü Filiz, kadroyu açıkladı.
İlhami Işık (67 Yeni Aksarayspor), Ahmet Keleş (Nevşehirspor Gençlik), Şahin Fırat (Muğlaspor), Enes İlhan Yüksel (Muğlaspor), Abdülkadir Erdoğan (Utaş Uşakspor), Özgür Gökkıyas (Sökespor), Erkul Küçük (Arnavutköy Belediye Gençlikspor), Cenk Usta (Finikespor), İsmail Aya (Döşemealtı Belediyespor), Ahmet Burak Kömürcü (Kemerspor), Osman Seferoğlu (Kütahyaspor)