Kepez Belediyesi tarafından hizmete geçirilen ve yapımı devam eden hizmetlerin tanıtıldığı Hizmet Tanıtım Turu projesi haftada üç gün farklı mahallelerle devam ediyor.
Kepez bölgesinde, Başkan Hakan Tütüncü’nün hizmet dönemlerinde kazandırılan tesis ve yatırımlar düzenlenen hizmet turları ile vatandaşa tanıtılıyor. Kepez Belediyesi Meclis Salonu’nda Başkan Hakan Tütüncü ile bir araya gelen tanıtım turu konukları, projeleri dinliyor. Meclis salonunda gerçekleşen buluşmanın ardından Başkan Tütüncü, ile belediye hizmet binasındaki birimleri gezen vatandaşlar, hizmetleri yerinde görme imkanı buluyor. Sağlık alanındaki yenilikleri Tütüncü’den dinleyen vatandaşlar, ardından çeşitli hizmet noktalarının maketlerini inceleyerek, rehber eşliğinde hizmet turuna devam ediyor.
Spordan sağlığa, sanattan modern şehirleşmeye kadar her alanda gerçekleştirilen hizmetleri ayrıntılı olarak anlatan Tütüncü, ardından vatandaşları tanıtım turu için yolcu ediyor. Belediyeden hareket eden vatandaşlar, farklı alanlarda yaklaşık 40 tesisi gezerek hizmeti yerinde inceliyor.