Antalya Süper Amatör Lig de mücadele eden Kestelspor’da teknik direktörlük görevine Ali Haydar Durusoy getirildi.
Alanya Belediye Binası’nda düzenlenen imza töreninde Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Teknik Direktör Ali Haydar Durusoy arasında sözleşme imzalandı. 1994-1999 ve 2007-2008 yılları arasında Kestelspor’un teknik direktörlüğünü yapan Ali Haydar Durusoy yeniden takımın başına getirildi.
“HEDEF BAL LİGİ”
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Ali Haydar hocaya hoş geldin diyor ve Kestelspor’umuza yeni teknik direktörümüzün hayırlı olmasını diliyorum. Alanya’mızın yetiştirdiği teknik direktörlerden olan Ali Haydar Hoca’nın Kestelspor’da yer alması bizi çok mutlu etti. Kestelspor’umuz için elimizden geleni yapacağız. Hedefimiz Bölgesel Amatör Ligi’ne (BAL) yükselmek. Taraftarlarımızdan büyük destek bekliyoruz” dedi.
İYİ BİR TAKIM İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ
Son iki sezondur Bal Ligi hedefinde olan Kestelspor’a şampiyonluk yaşatmak ve Bal Ligi’ne yükselmek istediğini dile getiren Ali Haydar Durusoy, “Hep birlikte 1 aylık sürede hazırlıklarımızı tamamlayacağız. Alanya Belediye Başkanımız Adem Murat Yücel’e desteklerinden ve güveninden dolayı çok teşekkür ederim. Kestelspor’ da daha önce görev yapan antrenörlerimize ve arkadaşlarımıza da çok teşekkür ederim. İyi bir takım oluşturmak için elimizden geleni yapacağız.”