Türkiye’de ilk kez yapılacak olan Uluslararası Türkiye Açık Kickboks Turnuvası 8-10 Nisan tarihleri arasında Turgut Özal Spor Salonu’nda yapılacak.
Türkiye Kick Boks Federasyonu’nun 2016 faaliyet programında yer alan ve Türkiye’de ilk kez gerçekleştirilecek olan Uluslar arası Türkiye Açık Kick boks Turnuvası 8-10 Nisan tarihlerinde Turgut Özal Spor Salonu’nda (Kepez Arena)yapılacak. Point Fight, Kick Light, Full Contackt, Low Kick branşlarında yapılacak olan turnuvaya 1500 civarında sporcunun katılması bekleniyor.
Antalya Kick Boks İl Temsilcisi ve Kick Boks Milli Takım Antrenörü Gazi Demirdağ, turnuvada Antalya’yı 3 sporcu ve 3 antrenör ile temsil edeceklerini belirterek "2014 ve 2015 yıllarında yapılan Türkiye Şampiyonaları’nda ilk iki dereceyi alan bay ve bayan sporcularımız Türkiye Kick Boks Federasyonu tarafından milli takıma alınmıştır. Point Fight, Kick Light, Full Contackt, Low Kick branşlarında yapılacak olan turnuvaya yurt içinden ve yurt dışından yaklaşık 4 bin sporcu ve antrenörün katılması bekleniyor. Bu büyük organizasyonun Antalya’da yapılmasını sağlayan Türkiye Kick Boks Federasyonu Başkanı Salim Kayıcı, Antalya Valisi Muammer Türker, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Burhanettin Hacıcaferoğlu ve Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’ye teşekkür ederim" dedi.