Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Antalya Mermerciler Toplu İşyerleri Yapı Kooperatifi’nin düzenlediği kura çekimine katıldı.
Bünyesinde bulundurduğu 4 ayrı Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi ile Antalya’nın en önemli ticaret noktaları arasında yer alan Kırkgöz Sanayi Sitesi’ne bağlı Antalya Mermerciler Toplu İşyerleri Yapı Kooperatifi’nin işyeri belirleme kuraları noter huzurunda gerçekleştirildi. Kura çekimine, Yeni Hurdacılar Toplu İşyeri Kooperatifi Başkanı Nuri Bilen ve yönetimi, Kuzey Akdeniz Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi Başkanı Ali Akçay ve yönetimi, Antalya Mermerciler Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi Başkanı Ersan Tarakoğlu ve Yönetimi ile Antalya Briketçiler Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi Başkanı Recep Aktaş ve Yönetimi de katıldı.
Kura çekimine katılan Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç’e teşekkür eden Antalya Mermerciler Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi Başkanı ve Kırkgöz Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu üyesi Ersan Tarakoğlu, “Yolumuzun durumu içler acısıydı, konuyu başkanımıza ilettik, kısa sürede ekiplerini göndererek çalışmalara başlandı ve bizi büyük bir dertten kurtardı” dedi.
Kırkgöz Sanayi Sitesi’nin kuruluş aşamasından bugüne bütün ayrıntıları bildiğini belirten Başkan Turgay Genç, “4 Kooperatifin bir araya gelerek kurduğu Kırkgöz Sanayi Sitesi hem bölgemiz hem de Antalya için istihdam ve ekonomik anlamda önemli bir değerdir. Ciddi sıkıntılar yaşanarak bu aşamalara gelindi dolayısıyla esnafımızın mağdur olmaması için elimizden geleni dün olduğu gibi bugün ve yarında yapacağız” diye konuştu.
Döşemealtı sınırlarında bulunan Kırkgöz Sanayi Sitesi yaklaşık 500 dönüm alan üzerine kurulu, 380 işyeri bulunan Antalya’nın önemli ticaret noktalarından birisi. Kırkgöz Sanayi Sitesi; Yeni Hurdacılar Toplu İşyeri Kooperatifi, Kuzey Akdeniz Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi, Antalya Mermerciler Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi ile Antalya Briketçiler Toplu İşyeri Yapı Kooperatifinden oluşuyor.