Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Özdemir Berova ile Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’i ziyaret etti.
Dünyanın en önemli organizasyonu EXPO 2016 Antalya için kente gelen KKTC Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Özdemir Berova ile Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’e nezaket ziyaretinde bulundu. EXPO 2016 Antalya’nın çok önemli bir organizasyon olduğuna değinen Başkan Türel, “EXPO, 6 ay sonra bitmeyecek. Daha sonra bir botanik park olarak devam edecek. Antalya’ya gelecek bir misafirlerimizi ilk götüreceğimiz yer olacak EXPO alanı olacak” dedi.
REHABİLİTASYON MERKEZİ MUHTEŞEM
Antalya’da daha önce Büyükşehir Belediyesi Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’ni gezdiğini belirten Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Özdemir Berova, çok önemli bir proje olduğunu ifade etti. Merkezin muhteşem bir kompleks olduğunu vurgulayan Berova, bu projede emeği geçen herkesi kutladığını söyledi.
FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNACAĞIZ
Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Başkanı Menderes Türel’in başarılı bir şekilde belediye başkanlığı görevini üstlendiğini belirterek, çevre, turizm gibi birçok konuda fikir alışverişinde bulunmak istediklerini ifade etti. Ziyaretine sonunda Başkan Menderes Türel, konuk Bakanlara Antalya’nın geleneksel reçellerinden hediye etti.